fbpx

Välkommen till B26 på exklusiva, intressanta föreläsningar!

Här på B26 är vi många som är nyfikna på vår omvärld och därför bjuder vi in intressanta föreläsare till vår föreläsningsserie som vi kallar för B curious.

Tid: Torsdagar under hösten, kl.16.30 och ca en timme framåt.
Var: Trappan på B26 alt streamad livesänding
Helt kostnadsfritt!

Regelverk och trender inom Hållbarhet

Den 21:a september kl.16.30 gästas vi av Vesna Djokic` som är civilingenjör i livsmedelsteknik och driver den egna verksamheten CoSolutions with You AB. Hon kommer prata om regelverk och trender inom Hållbarhet och hur väl företag är rustade att möte dem. 

Vesna Djokic` har i över 16 års jobbat som universitetsadjunkt inom miljöområdet på Mälardalens universitet och sedan 2019 driver hon egen verksamhet ”CoSolutions with You AB” som utbildningskonsult och föreläsare inom miljö och hållbarhet. I sina uppdrag vill hon ge en bra grund till att förstå miljöproblematiken, samt hur det kan hanteras för att kunna bidra till en mer hållbar omställning.

Om föreläsningen
Tillhör du den kategorin av företag som antingen vill stärka sin hållbarhetsprofil eller vet att du måste påbörja en hållbar omställning, på grund av att kunder eller regelverk kräver det, men inte vet hur du ska gå till väga?

Målet med föreläsningen är att du ska få förståelse för vilka regler och trender inom hållbarhet som företag har att förhålla sig till. Dessutom kommer du även att få handfasta tips på hur du ska göra rätt redan från början med ditt hållbarhetsarbete.

Anmäl dig till B curious genom att skicka ett e-post till karolina@b26.se eller telefon 021-440 62 32 eller via knappen nedan.

Balance by life med Jenny Möller

Den 19:e oktober kl.16.30 gästas vi av Jenny Möller från Balance by life som kommer prata om Hållbar livsstil och att bli den bästa versionen av dig själv.

Jenny Möller, hälsoutvecklare och näringsterapeut. Har jobbat över 20 år med hälsa framförallt inom företagshälsovården. Driver sen 8 år Balance by Life där hon jobbar med att inspirera, motivera och hjälpa människor till att bli den bästa versionen av sig själv genom hälsosamtal, föreläsningar och kurser.

Om föreläsningen
Hållbar livsstil – Bli den bästa versionen av dig själv!

Hur kan vi ge oss själva förutsättningar till att må bra och hålla i ett långt perspektiv? Lär dig lyssna till kroppens signaler. Din kropp försöker prata med dig, men vad är det den vill egentligen? Ta del av enkla tips och få inspiration till vardagsval som gör skillnad för ditt fysiska och psykiska mående.

Föreläsningen får dig att reflektera över din egen livsstil och mående. Ger också energi och inspiration till att bli den bästa versionen av dig själv genom små förändringar som är hållbara.

Anmäl dig till B curious genom att skicka ett e-post till karolina@b26.se eller telefon 021-440 62 32 eller via knappen nedan.

Välkommen på AW – torsdagen den 11 maj!
Den startar direkt efter B curious föreläsningen. Här kan ni under avslappnade former mingla med andra företagare och testa vår goda burgare & pommes! 

Tidigare föreläsningar

I samarbete med:

Mitt i Västerås city, i de historiska Mimerkvarteren hittar du B26. Ett helt nytt kontorskoncept. Ett nytt sätt att jobba, göra affärer, mötas och skapa.

B26
Port Anders gata 9, 722 12 Västerås
hello@b26.se
021-440 62 30

Sommaruppehåll

B curious kommer ha ett uppehåll under sommaren men håll utkik i våra kanaler efter höstens spännande föreläsningar.
Är du intresserad av att föreläsa? Kontakta då Karolina på karolina@b26.se eller på 021-440 62 32