fbpx

Välkommen till B26 på exklusiva, intressanta föreläsningar!

Här på B26 är vi många som är nyfikna på vår omvärld och därför bjuder vi in intressanta föreläsare till vår föreläsningsserie som vi kallar för B curious.

Tid: Torsdagar under våren, kl.15.30 och ca en timme framöver
Var: Trappan på B26 alt streamad livesänding
Helt kostnadsfritt!

Kristian Windahl & Johan Dahl

Den 23:e mars kl.15.30 gästas vi av Kristian Windahl och Johan Dahl från Forward by my som kommer prata om vikten av bra kommunikation. Varför gör vi det vi gör – när vi vet det vi vet?

Nya perspektiv på kommunikation – Händer det att kommunikationen inte når hela vägen fram och att det förekommer missförstånd eller mottagare som säger att de inte fått informationen du är övertygad om att du gett dem?

Räkna det som räknas – Upplever du att det är svårt att få till det riktigt bra med måluppfyllelserna, antingen för egen del eller för din organisation (du kanske t.o.m. slutat sätta mål för att du inte fått det att funka)?

4 av 5 förändringsprojekt misslyckas – Hur har du och din organisation det med bristande engagemang, felriktat fokus eller att förändringsarbeten inte når de önskade resultat?

Johan och Kristian utmanar och inspirerar med konkreta exempel och hur vi kan lära oss mer om hur vi hanterar detta i våran vardag. Så för dig som har en vardag – varmt välkommen!

Välkommen på AW den 23 mars kl.16.30!
Den startar direkt efter B curious föreläsningen. Här kan ni under avslappnade former mingla med andra företagare och testa vår goda burgare & pommes! 

Tidigare föreläsningar

I samarbete med:

Mitt i Västerås city, i de historiska Mimerkvarteren hittar du B26. Ett helt nytt kontorskoncept. Ett nytt sätt att jobba, göra affärer, mötas och skapa.

B26
Port Anders gata 9, 722 12 Västerås
hello@b26.se
021-440 62 30