fbpx

Välkommen till B26 på exklusiva, intressanta föreläsningar!

Här på B26 är vi många som är nyfikna på vår omvärld och därför bjuder vi in intressanta föreläsare till vår föreläsningsserie som vi kallar för B curious.

Tid: Torsdagar under hösten, kl.16.30 och ca en timme framåt.
Var: Trappan på B26 alt streamad livesänding
Helt kostnadsfritt!

Deeped Niclas Strandh

Den 7 december kl.16.30 gästas B Curious av Deeped Niclas Strandh är en av Sveriges mest erfarna strateger inom sociala media-kommunikation.

Sedan 2009 har han arbetat med företag och organisationer för att skapa effekt, bygga varumärke och öka affären för sina kunder. Som lärare på Berghs i ämnet och som en del av Social by default-podden har han inspirerat och utbildat hundratals marknadsförare och kommunikatörer. 

På B Curious hos B2C kommer han att göra en spaning på sociala medier 2024 och framåt. Som marknadsförare och kommunikatör – vad ska du tänka på, vilka verktyg kommer att vara viktiga och vilka kanaler behöver du vara uppmärksam på. 

Självklart kommer det handla om var Meta tar vägen med sina kanaler, hur generationsklyftan omskapar strategin, om AI kommer att vara en tillgång eller en risk liksom ett antal trender inom sociala medier som man behöver ha koll på. 

Inspirerande med hög kunskapsnivå och inte sällan med ett skämt i bakfickan; det är något som vi kan utlova när Deeped står på scen.

Anmälan gör du till: karolina@b26.se eller telefon 021-440 62 32.

Välkommen på AW – torsdagen den 11 maj!
Den startar direkt efter B curious föreläsningen. Här kan ni under avslappnade former mingla med andra företagare och testa vår goda burgare & pommes! 

Tidigare föreläsningar

I samarbete med:

Mitt i Västerås city, i de historiska Mimerkvarteren hittar du B26. Ett helt nytt kontorskoncept. Ett nytt sätt att jobba, göra affärer, mötas och skapa.

B26
Port Anders gata 9, 722 12 Västerås
hello@b26.se
021-440 62 30

Sommaruppehåll

B curious kommer ha ett uppehåll under sommaren men håll utkik i våra kanaler efter höstens spännande föreläsningar.
Är du intresserad av att föreläsa? Kontakta då Karolina på karolina@b26.se eller på 021-440 62 32