fbpx

Du kan nu beställa din lunch online!

Klicka här

B26 frukost, lunch & fika

Kom in på en frukost från klockan 7.30! Vi har alltid goda smörgåsar, yoghurt med hemmagjord granola och kokt ägg. Både att äta i vår restaurang eller ta med i påse.

Till lunch lagar vi (vanligtvis) en säsongsbetonad, kreativ och växtbaserad buffé där vi till största del tar vara på överblivna produkter med kort datum som vi köper in av våra lokala leverantörer! I dagsläget under rådande omständigheter lagar vi samma goda mat men presenterar det i tre färdiga rätter som du väljer mellan. Alltid ett vegetariskt alternativ, fisk eller kött/kyckling.

Ät vår kreativa och vällagade lunch i restaurangen på B26 eller njut av lunchen i en matlåda! Kaffe på maten ingår alltid. Njut av en god fika hos oss, alltid nybryggt kaffe, eller varför inte Markus goda latte!

Restaurangen är öppen för frukost från 7.30 och vi serverar lunch 11-13.15. Stänger gör vi i dessa tider 15.00.

B26 kaffe

Arvid Nordquist kaffe är kaffet med stor smak och ännu större eftersmak. Allt kaffe kommer från hållbart certifierade kaffeodlare som garanterar odling i samklang med människa och miljö. Arvid Nordquist arbetar med att aktivt minska miljöpåverkan och klimatkompenserar för den påverkan som fortfarande återstår.  Allt detta förhöjer den goda smaken på Arvids kaffe.

Markus Sjöholm, kökschef B26
021-440 62 32
markus@b26.se