fbpx

"Kontoren ska göra det enkelt att arbeta. Det ska vara nära till parkering, kommunikationer, restaurang, helt enkelt ett centralt läge"

B26 Kontor

Vi tycker att en arbetsplats ska vara inspirerande och stimulera möjlighet till skapande, tycker inte du? Med en noga utvald kombination av historia, teknologi och framtid har vi haft som mål att skapa hemma-känslan på jobbet, där man trivs och kan vara sig själv.

Social interaktion är en viktig del av vardagen och kontoren är därför planerade för att noggrannhet och koncentration enkelt ska kunna bytas till umgänge och kreativt skapande. Dessutom har alla hyresgäster även tillgång till coworking-utrymmet på entréplan där nästa steg av nätverkande och skapande kan tas. Läs mer om alla fördelar här

I lokalerna där industrihistoria möter det moderna ges företag möjlighet att uppnå sin fulla potential. Än finns det lediga lokaler kvar!

Läs mer om lokalen hitta kontaktuppgifter på Castellums hemsida

Alexander Eriksson, Förvaltare

Hans-Ola Linus Björklund, Teknisk förvaltare

Ann-Charlotte Lydén
uthyrare

Stefan Faleke
konsult teknisk förvaltare

Angelica Israelsson
kommersiell Förvaltare

Lena Johansson, Förvaltningsassistent

Ann-Charlotte Lydén, uthyrare

Mitt i Västerås city, i de historiska Mimerkvarteren hittar du B26. Ett helt nytt kontorskoncept. Ett nytt sätt att jobba, göra affärer, mötas och skapa.

B26
Port Anders gata 9, 722 12 Västerås
hello@b26.se
021-440 62 30