fbpx

Kontorshotell i Västerås

B26 kontorshotell

Letar du efter det perfekta kontorshotellet i Västerås?
Välkommen till B26 coworking, ett centralt beläget kontorshotell i hjärtat av Västerås City. Som medlem hos oss sitter du i det historiska Mimerkvarteret med generösa lounger, en fantastisk restaurang och tillgång till moderna mötesrum samt all kontorsutrustning du kan tänkas behöva. 

Som medlem får du dessutom vara med på alla våra anordnade aktiviteter och event samt att du ges möjlighet att jobba från flera orter.

För personlig visning, kontakta karolina@b26.se 

Kontorshotell i Västerås
Vad innebär det att hyra kontorshotell i Västerås?

På vårt kontorshotell i Västerås ingår ett möblerat kontorslandskap med tillhörande service, kontorsutrustning, wifi och kaffe. Du kan utöver coworkingen självklart även hyra ett eget konferensrum inför nästa kund eller styrelsemöte, eller varför inte hyra en hel eventyta för nästa firmafest?

För en fast kostnad varje månad kan du även bli medlem och hyra ditt eget kontorsutrymme. Detta kallar vi för studios. Du kan läsa mer om våra studios här.  

Att välja kontorshotell som arbetsplats har blivit mycket populärt bland både stora och små företag. Fler och fler företag har insett de många fördelarna med en mer flexibel och mobil arbetsplats som dessutom kan vara en väldigt kostnadseffektiv lösning.

Många fördelar med B26

Här på B26 erbjuder vi lokaler, sittplatser och mötesrum i många olika storlekar för att passa varje företags unika behov. Du kan med andra ord starta hos oss som ett mindre företag och allt eftersom ni växer, växla upp och byta till ett större kontor i samma byggnad, vilket bara är en av fördelarna med att välja oss.

Utöver våra fullt utrustade lokaler samt de tidigare nämnda tjänsterna så ingår det även en fast adress med tillhörande postservice. Dessutom bjuder vi på B26 våra medlemmar på frukost och fika varje vecka. 

Vi har valt att göra det så enkelt och smidigt för dig som möjligt – vi erbjuder allt. Du kan ta en kopp kaffe medan du väntar på utskrifter, eller varför inte besöka Hotel Plaza ett stenkast bort och träna på det fina gymmet (Sky gym på vån 22). Detta ingår i ditt medlemskap.

Spendera dagen som du vill!

Vi hoppas även att du kommer ha stor nytta och glädje av de stora och öppna ytorna som gör att du kan variera mellan flera olika platser under din arbetsdag. Det finns möjlighet att starta dagen inne på ett eget kontor, för att sedan spendera eftermiddagen i det öppna landskapet och ta dagens möten över en måltid i vår fina lunchrestaurang.

Den största skillnaden mellan oss på B26 och andra kontorshotell är våra aktiviteter. Hos oss har vi ett flertal förmåner under arbetsveckan som alla medlemmar är välkomna att ta del av. På tisdagar bjuder vi på smarriga smoothies, varje onsdag bjuder vi på något extra gott under eftermiddagen och varje torsdag dukar vi upp en härlig frukost för våra medlemmar.

Dessutom kan våra medlemmar kontinuerligt lyssna på intressanta föreläsare, som är en del av vår föreläsningsserie B curious.

Hyra kontorshotell hos B26

Vi erbjuder flera olika medlemskap som du kan välja mellan.
För 3695 kr/mån (exkl. moms) får du tillgång till vår coworking-tjänst, där du kan välja en ny plats i det öppna kontorslandskapet varje dag och lära känna nya kontakter.

Fast plats på kontorshotell i Västerås

Fast plats

Om du föredrar en fast plats betalar du 6100 kr/mån (exkl. moms), vilket ger dig en egen reserverad plats att arbeta vid. En fast plats är också ett bra val för dig som företag som vill ha B26 som primära utgångspunkt.

Här får ni tillgång till ett eget kontor i en storlek som passar er, samt tillgång till alla ytor i coworkingen som ni delar med andra medlemmar.

Flexibel tillgång kontorshotell i Västerås

Flexibel tillgång

Vi erbjuder också flexibel tillgång med 10-kort och dagpass. Ett 10-kort kostar 3000 kr (inkl. moms), och dagpass kan köpas för 330 kr (inkl. moms) och betalas direkt i kassan i restaurangen.

Då flera företag delar på samma utrymmen, finns det stora möjligheter att bygga partnerskap, dela erfarenheter och knyta nya affärskontakter.

Arbeta från flera orter!

Välj ditt medlemskap och gör dig redo att hyra en kontorsplats hos oss på B26. Som medlem hos oss får du även tillgång till flera andra kontorshotell och anläggningar på andra orter:

  • AVillage i Göteborg,
  • Bahnhof Cowork i Skövde och Lidköping,
  • B6 Cowork i Falköping
  • D11 Workspace i Katrineholm
  • KBC i Karlstad,
  • myOffice i Örebro,
  • Valvet i Eskilstuna
  • Ioffice i Stockholm
  • Mindpark i Malmö, Helsingborg, Lund, Hyllie och Göteborg. 

Bli en del av vårt nätverk och upplev fördelarna med att kunna arbeta från olika platser!

Kontorshotell - allt mer populärt

Intresset för coworking har ökat explosionsartat. Bara de senaste åren har en mängd nya kontorshotell etablerat sig i Sverige och speciellt i Västerås. Den ökade efterfrågan på flexibla kontorslösningar är en av de främsta anledningarna till det.

Moderna kontorshotell erbjuder ofta omfattande helhetslösningar där kontorsmöbler, service, mötesrum och enskilda kontor ingår. Dessutom slipper företag bli fastlåsta i mångåriga hyreskontrakt som kan innebära risker om verksamheten går dåligt.

En annan bidragande faktor till kontorshotellens ökade popularitet är förändrade arbetsvillkor. Idag upptäcker allt fler företag fördelarna med att låta sina anställda arbeta platsoberoende. Bortsett från det väljer allt fler att frilansa eller starta eget, vilket gör att man kanske letar efter en mer flexibel lösning.

Vilka är fördelarna med ett kontorshotell i Västerås?

Om du arbetar, eller om verksamheten ska utökas,  finns det många fördelar med att byta ut det traditionella kontoret mot ett kontorshotell. Bortsett från att coworking kan öka din och dina anställdas produktivitet kan det dessutom spara företaget mycket pengar varje månad. Här är tre anledningar att testa ett kontorshotell i Västerås:

Kostnadseffektivt kontorshotell i Västerås

Kostnadseffektivt

Kontorshotell kan vara betydligt mer kostnadseffektiva än traditionella kontorslokaler. Genom att arbeta på ett kontorshotell kan du minska företagets utgifter avsevärt. Du får till exempel möjlighet att välja mellan medlemskap i olika prisklasser och därmed även olika omfattning. Vad som nu passar just ditt företag bäst.

Flexibelt kontorshotell

Flexibelt

En av grundtankarna med coworking är att det ska vara ett flexibelt alternativ till traditionella kontor. Här slipper du låsa upp dig i långa hyresavtal som kan vara svåra – och framför allt dyra – att ta sig ur.

Hyresavtal med lång löptid kan vara extra riskfyllda för dig som driver mindre bolag eller startups. Detta eftersom det är svårt att veta hur verksamheten kommer att utvecklas inom de närmaste månaderna. Då kan coworking vara ett betydligt tryggare och billigare alternativ.

Nya kontakter på kontorshotell i Västerås

Värdefulla kontakter

Kontorshotell kan vara en guldgruva för företagare och entreprenörer som vill bredda sina nätverk. Här kan du möta andra företagare från alla möjliga branscher och knyta viktiga bekantskaper.

Nyfiken på att veta mer?

Vill du ha en mer visuell uppfattning, finns det fler bilder från vårt kontorshotell på våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Kontakta Karolina för en rundvisning eller passa på att besöka B26 nätverksfrukost och öppet hus som sker ca en gång i månaden. Kontaktuppgifter: karolina@b26.se eller ring oss på 021-440 62 32

Välkommen till B26’s kontorshotell i Västerås!

Mitt i Västerås city, i de historiska Mimerkvarteren hittar du B26. Ett helt nytt kontorskoncept. Ett nytt sätt att jobba, göra affärer, mötas och skapa.

B26
Port Anders gata 9, 722 12 Västerås
hello@b26.se
021-440 62 30